Aprendre Música a Barcelona

Vols aprendre música? T’agradaria aprendre a tocar un instrument?

En escola de Música Emar Barcelona, fem classes de música i instrument personalitzades i per a totes les edats.

Si tens un nen petit, pots acostar-ho a la música a través dels nostres tallers de sensibilització musical: en aquests cursos, els pares al costat dels seus bebès experimenten la comunicació a través de la música. Inicien al petit en la percepció dels diferents sons i ritmes. Els nostres professors tenen formació especialitzada en sensibilització, per fer que aquesta experiència, sigui per a pares i nens, un acostament lúdic i sensorial a la música.

Classes de Música infantils

A partir dels 4 o 5 anys, els nens poden començar amb la seva formació musical. Tenim classes de piano, violí, cant, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, saxofon, clarinet, trompeta, violoncel, percussió i bateria.

Classes de Música per a adults

En Escola de Música Emar, creiem que mai és trigui para per aprendre a tocar un instrument, per això, fem classes a adults de totes les edats, en classes personalitzades i individuals. Tant amb un programa d’aprenentatge reglat, com a contingut lliure, per qui així ho desitgin.

Casal d’Estiu.

Cada estiu , en el casal de l’Escola desenvolupem activitats per a nens: classes de música, curs d’idioma, activitats plàstiques, manualitats, intensius.

Aprendre música a Barcelona:  933 576 245

Síguenos en Facebook